top of page
Harley davidson

Tweedehands Harley-Davidson laten opknappen

Heb jij nog een Harley-Davidson staan die je tweedehands gekocht hebt? Breng hem dan binnen bij Bikes and More in Sint-Martens-Latem in Gent en wij kijken ernaar! Voor je het weet, rijd je rond met een tweedehands model dat er plots zo goed als nieuw uitziet. Kijk online of kom langs in onze garage om alles te ontdekken.

Indian motor webshop: Welkom
Harley-Davidson drivers

Je Harley-Davidson gaat van tweedehands naar gloednieuw

Een tweedehands Harley-Davidson ziet er zo weer gloednieuw uit als je hem laat oppimpen door het team van onze motorgarage. Jij beslist zelf hoe je wil dat hij er gaat uitzien. Je kan er enkele leuke Harley-Davidson accessoires aan toevoegen, die je motor uniek gaan maken. Deze kan je al bekijken via onze Harley-Davidson webshop. Wacht niet langer en kom in onze Harley-Davidson motorstore langs om je tweedehands Harley-Davidson binnen te brengen.

Bekijk ons ruim aanbod aan producten!

Breng je tweedehandsmodel binnen

Wil je je Harley-Davidson die je tweedehands gekocht hebt laten opknappen? Dan ben je meer dan welkom! Wij maken van je tweedehands motor eentje die er uit ziet als nieuw. Bovendien kan je ook met andere tweedehands modellen terecht. Denk maar aan een tweedehands Indian motor. Kom snel langs of neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer 09 278 50 50 of door een e-mail te sturen naar info@bikesandmore.be.

Heb Je vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

bottom of page