top of page
Mechanic Working on Motorcycle

Indian-motor in regio Menen

Wil je een Indian-motor kopen en ben je afkomstig van Menen? Dan kan je terecht bij Bikes and More in Sint-Martens-Latem, nabij Gent. Als officiële verdeler van Indian Motorcycle verkopen wij de perfecte motor aan klanten over heel België en dus ook aan inwoners van Menen. Ontdek het ruime aanbod aan motoren van het allereerste Amerikaanse motorenmerk.

Indian motor webshop: Welkom
286138804_1024x1024_2x.png

Een schitterende Indian-motor kopen vanuit Menen

Bij deze officiële verdeler van Indian Motorcycle kan iedereen een motor kopen, of je nu van Menen of een motor vanuit Antwerpen wil bestellen? Het grootste voordeel aan ons bedrijf is dat je via onze webshop een Indian-motor en nog een heel ruim aanbod aan motoren kan bekijken. Bovendien kan je er ook bijpassende accessoires en kledij bestellen. Je hoeft dus niet helemaal naar onze winkel nabij Gent te rijden om het aanbod aan tweedehands motoren te bekijken. Als monteurs gepassioneerd door motoren van het allereerste Amerikaanse motormerk, begrijpen we als geen ander dat de noden voor elke klant verschillen. Daarom bieden we graag een ruim assortiment aan en geven we de mogelijkheid om extra accessoires te laten monteren op je favoriete model.

Bekijk ons ruim aanbod aan producten!

Koop je gloednieuwe motor bij ons

Door je Indian-motor bij ons als Belgische verdeler van Indian Motorcycles te kopen, ben je zeker van een service van topkwaliteit. Je krijgt niet enkel een motor die volledig volgens jouw wensen gepersonaliseerd is, maar kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van je Indian-motor. Heb je een motor op het oog waarmee je graag uren zou rondrijden in Menen en daarbuiten? Maak een afspraak voor een testrit door te bellen naar 09 278 50 50 of stuur een e-mail naar info@bikesandmore.be.

Heb Je vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

bottom of page