Mechanic Working on Motorcycle

Een opgeknapte Indian motor van je tweedehands model maken

Wij kunnen een nieuwe Indian motor van jouw tweedehands motor maken. Heb je nog een tweedehands motor van Indian Motorcycles in jouw garage staan? Of heb je net een tweedehands exemplaar op de kop getikt? Dan ben je meer dan welkom bij Bikes and More uit Sint-Martens-Latem, nabij Gent. Wij zorgen er in geen tijd voor dat jouw tweedehands motor er als gloednieuw uitziet. Ontdek de mogelijkheden.

 
286138804_1024x1024_2x.png

Wij maken een gepersonaliseerde Indian motor van jouw tweedehands motor

Bij ons kan je niet alleen een nieuwe Indian motor kopen als je van Menen of elders in België afkomstig bent. Je kan ons namelijk ook inschakelen voor het onderhoud van jouw Indian motor en zelfs je tweedehands motor laten herstellen en personaliseren. Staat jouw Indian motor al een tijdje te roesten in je garage? Dan kijken wij hem helemaal na en zorgen we ervoor dat hij het weer doet als vroeger. Wil je hem laten personaliseren? Dan kan je via onze webshop accessoires kopen. Daarnaast kunnen we jouw motor ook herspuiten en tunen. Breng je tweedehands Indian motor binnen bij onze specialist van Indian Motorcycles in België en wij zorgen ervoor dat hij er weer gloednieuw uitziet.

Bekijk ons ruim aanbod aan producten!

Reken op onze experten

Onze monteurs hebben al meer dan twintig jaar ervaring en zijn beiden gepassioneerd door Indian Motorcycles. Ze snappen als geen ander dat iedereen andere wensen heeft en handelen ook telkens volledig volgens die wensen. Wil je een afspraak maken voor het onderhoud van je motor? Bel naar 09 278 50 50 of vul het contactformulier in.

Heb Je vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bedankt voor de inzending!