top of page
Mechanic Working on Motorcycle

Tweedehands Indian-motor laten opknappen

Wij kunnen een zo goed als nieuwe Indian-motor van jouw tweedehands motor maken. Heb je nog een tweedehands motor van Indian Motorcycles in jouw garage staan? Of heb je net een tweedehands exemplaar op de kop getikt? Dan ben je meer dan welkom bij Bikes and More in Sint-Martens-Latem, nabij Gent. Wij zorgen er in geen tijd voor dat jouw tweedehands motor er als gloednieuw uitziet. Ontdek de mogelijkheden.

Indian motor webshop: Welkom
286138804_1024x1024_2x.png

Wij maken een gepersonaliseerde Indian-motor van jouw tweedehands motor

Je kan ons namelijk ook inschakelen voor het onderhoud van jouw Indian-motor en je kunt zelfs je tweedehands motor laten herstellen en personaliseren. Staat jouw Indian-motor al een tijdje te roesten in je garage? Dan kijken wij hem helemaal na en zorgen we ervoor dat hij het weer doet als vroeger. Naast je tweedehands Indian-motor laten opknappen, kan je in onze webshop voor Idian-motoren ook nieuwe motors vinden. Zo kan je zelfs vanuit Menen een nieuwe Indian-motor kopen. Wil je jouw tweedehands Indian-motor laten personaliseren? Dan kan je online accessoires kopen. Daarnaast kunnen we jouw motor ook herspuiten en tunen. Breng je tweedehands Indian-motor binnen bij onze specialisten in Indian Motorcycles in België en wij zorgen ervoor dat hij er weer gloednieuw uitziet. Je bent ook welkom met een ander model. Denk aan een tweedehands Harley Davidson.

Bekijk ons ruim aanbod aan producten!

Reken op onze experten

Onze monteurs hebben al meer dan twintig jaar ervaring en zijn beiden gepassioneerd door motors. Ze snappen als geen ander dat iedereen andere wensen heeft en handelen ook telkens volledig volgens die wensen. Wil je een afspraak maken voor het onderhoud van je tweedehands Indian-motor in onze motorgarage? Bel naar 09 278 50 50 of vul het contactformulier in.

Heb Je vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page