Mechanic Working on Motorcycle

Indian Motorcycles in België

Ben je op zoek naar een winkel die motoren van Indian Motorcycles verkoopt in België? Kom dan eens langs bij Bikes and More in Sint-Martens-Latem, nabij Gent. Dankzij ons ruime aanbod voor klanten over heel België vind je ongetwijfeld dé Indian motor die je wil kopen. Ontdek onze mogelijkheden als officiële verdeler van Indian Motorcycles in België.

 
286138804_1024x1024_2x.png

Een ruim aanbod aan Indian Motorcycles in België

Een motor is voor iedereen anders. Daarom kan je bij ons als verdeler van Indian Motorcycles in België een ruim aanbod vinden. Ben je van plan om lange ritten af te leggen tijdens een doorreis? Dan kan je best de Touring motor van Indian kopen. Deze motor rijdt enorm comfortabel en heeft een grote laadcapaciteit. Kan je niet kiezen en weet je niet welke Indian motor je best kan kopen? Vraag dan om advies aan onze experts. Met een gedeelde passie in Indian Motorcycles en jarenlange ervaring als monteurs bieden zij u hulp en advies waar nodig. Dankzij onze webshop kan je online al eens je favoriete model bekijken en eventuele accessoires toevoegen, wat handig is wanneer je bijvoorbeeld in Brussel woont en een Indian motor wil kopen?

Bekijk ons ruim aanbod aan producten!

Wij zorgen voor het onderhoud van uw Indian motor

Naast het kopen van een Indian motor bij in België kan je bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw Indian. Ons team uit België heeft meer dan twintig jaar ervaring in monteren en is gepassioneerd door Indian Motorcycles. We weten dus als geen ander hoe we het onderhoud en de herstellingen moeten aanpakken. Heb je ergens een tweedehands Indian motor kunnen kopen? Dan kan je bij ons langskomen om jouw aanwinst te laten nakijken en te laten personaliseren. We kunnen accessoires toevoegen, herspuiten en tunen zodat je motor er als nieuw uitziet.

Maak een afspraak en test je motor uit

Heb je een motor gevonden, dan wil je die natuurlijk eerst uittesten voor je de knoop doorhakt. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 09 278 50 50 of stuur een e-mail naar info@bikesandmore.be. Wij zorgen ervoor dat jouw model klaarstaat zodat je meteen de baan op kan.

Heb Je vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bedankt voor de inzending!