Indian Chieftain Limited

Er is een nieuwe Chieftain variant op de mark: De Indian Chieftain Limited

De verschillen tussen de standaard Chieftain en de Limited-versie zijn vooral visueel. Een korter spatbord en een 10-spakig voorwiel van 19 duim, een koplamphouder in dezelfde kleur en een gestroomlijnd zadel. Al deze aanpassingen moeten de strakke look van de Chieftain in de verf zetten.

De Chieftain Limited is styandaard uitgerust met het Ride Command-dashboard, de 1811cc metende Thunder Stroke 111 V-twin motor, sleutelloze ontsteking, een ABS-systeem, een geluidsinstallatie van 100 watt, een chroom beugel, een elektrisch verstelbaar windscherm en vanop afstand vergrendelbare zijkoffers.

De Chieftain Limited is leverbaar in Thunder Black.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square