Indian Roadmaster Classic

Nieuw voor 2017: De Roadmaster Classic.

De Roadmaster Classic is gebaseerd op de Indian Roadmaster. Er is een toevoeging van lederen zadelzakken en een lederen afneembare topcase die de Roadmaster zijn Classic look geeft.

De Roadmaster Classic wordt in drie verschillende kleurstellingen geleverd. Die kleurstellingen zijn: Thunder Black en twee verschillende two-tone versies (Willow Green/Ivory Cream en Indian Motorcycle Red/Ivory Cream).

De nieuwe Roadmaster Classic wordt door Indians bekende 111 motorblok aangedreven. De V-Twin van 1811cc genereert 139 Nm koppel aan 2.600 opm. Ook qua afmetingen is deze Indian 'Big'. Het drooggewicht van de Classic bedraagt 392 kg en dat voor een totale lengte van 2.656 meter.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square