Yamaha Day 2017 op Mettet!


Beste Yamaha-rijder, of u nu vooral op de openbare weg rijdt, sportief ingesteld, beginner of gevorderde, profiteer van deze exclusieve dag op het prachtige circuit van Mettet!

StartFragmentTijdens dit evenement worden de Beginners en Intermediairs verzorgd door de Mertens Riding School met een begeleiding die gericht is op vooruitgang via een programma van constante evaluatie. De raadgevingen zijn uiterst nuttig voor de verdere carrière van de motorrijder. Na elke sessie is er een debriefing met speciale aandacht voor de basiskenmerken van een correcte rijtechniek; in dit geval op een circuit. Zonder te focussen op snelheid, bekijken we een aantal vaardigheden die elke rijder ook in staat moeten stellen om beter te rijden op de openbare weg. Met aandacht voor preventief en defensief rijden, helpt deze pedagogische aanpak je om ten volle te genieten van het motorrijden terwijl je de motor steeds beter leert beheersen. Alles gebeurt onder optimale veiligheidsomstandigheden.EndFragment

Meer informatie vind u hier: KLIK

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square